Parhaat raketit tukun hintaan

UUTEEN VUOTEEN

Päiviä
Tuntia
Min
S

Tiesitkö, että Rakettitukku on myös ympärivuotinen rakettikauppa!

Oli kyseessä sitten uusivuosi, häät, syntymäpäivät tai mikä tahansa muu tapahtuma, ilotulitus ei ole koskaan huono sijoitus! Mikäpä olisi mukavampaa, kuin syntymäpäiväsankarin yllättäminen ampumalla pari jättirakettia tai ainutlaatuisen hääpäivän juhlistaminen näyttävällä ilotulituksella? Upea ilotulitus on juhlien kohokohta ja sitä muistellaan pitkään! Se antaa unohtumattoman lisäsäväyksen ja tuo luksusta joka juhlaan!

Juhliin paras valinta voisi olla vaikkapa jättipadoista koottu upea ilotulitusnäytös. Jo muutamalla isolla padalla saat aikaan näyttävän ilotulituksen! Säästät selvää rahaa, kun järjestät ampujat itse. Saat upean näytöksen jopa reilulla 300 eurolla. Heittäydy siis ilotulitteiden maailmaan ja ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä unohtumaton ilotulitusnäytös juhliisi!
Alla pari esimerkkiä. Kysy lisää: info[]rakettitukku.fi.

Katso tästä

Kesto yhteensä n. 4 min,
Laukauksia 310 kpl.

Katso ilotulitusnäytös 1 videolta
Katso tästä

Kesto yhteensä n. 5 min,
Laukauksia 464 kpl.


Ympärivuotiset myyntipisteet

Kempele p. 020 785 6680 - avoinna sopimuksen mukaan
Lohja p. 041 438 8038 - avoinna sopimuksen mukaan
Vaajakoski, Vaajapörssi p. 040 772 9855 - tarkemmat tiedot: itsepalvelutori.com
Kotka, Kotkan Autotalo p. 05 2264 100 - tarkemmat tiedot: kotkanautotalo.fi/
Viiala, Viialan Halppis Sovi noudosta puhelimitse: p. 03 5433379

Postin eikä myöskään Matkahuollon välityksellä ole mahdollista kuljettaa ilotulitteita, joten ilotulitteiden toimitusmyynti ei onnistu.

Huom. Ilotulitteiden käyttö muulloin kuin uuden vuoden aikaan on luvanvaraista. Luvan ilotulitukselle saat paikkakunnan pelastusviranomaisilta.