Parhaat raketit tukun hintaan

UUTEEN VUOTEEN

Päiviä
Tuntia
Min
S

Tiesitkö, että Rakettitukku on myös ympärivuotinen rakettikauppa!

Oli kyseessä sitten uusivuosi, häät, syntymäpäivät tai mikä tahansa muu tapahtuma, ilotulitus ei ole koskaan huono sijoitus! Mikäpä olisi mukavampaa, kuin syntymäpäiväsankarin yllättäminen ampumalla pari jättirakettia tai ainutlaatuisen hääpäivän juhlistaminen näyttävällä ilotulituksella? Upea ilotulitus on juhlien kohokohta ja sitä muistellaan pitkään! Se antaa unohtumattoman lisäsäväyksen ja tuo luksusta joka juhlaan!

Juhliin paras valinta voisi olla vaikkapa jättipadoista koottu upea ilotulitusnäytös. Jo muutamalla isolla padalla saat aikaan näyttävän ilotulituksen! Säästät selvää rahaa, kun järjestät ampujat itse. Saat upean näytöksen jopa reilulla 300 eurolla. Heittäydy siis ilotulitteiden maailmaan ja ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä unohtumaton ilotulitusnäytös juhliisi!
Alla pari esimerkkiä. Kysy lisää: info[]rakettitukku.fi.

Katso tästä

Kesto yhteensä n. 3 min,
Laukauksia 326 kpl.

Katso tästä

Kesto yhteensä n. 5 min,
Laukauksia 500 kpl.

Huom. ilotulitteiden toimitusmyynti ei ole lain mukaan mahdollista, ei edes tähtisadetikkujen. Sesongin ulkopuolella ilotulitteet täytyy noutaa ympärivuotisista myyntipisteistä.


Ympärivuotiset myyntipisteet

Kempele p. 020 785 6680 - avoinna sopimuksen mukaan
Lohja p. 041 438 8038 - avoinna sopimuksen mukaan
Kotka, Kotkan Autotalo p. 05 2264 100 - tarkemmat tiedot: kotkanautotalo.fi/
Viiala, Viialan Halppis Sovi noudosta puhelimitse: p. 03 5433379

Tiesithän, että ilotulitteiden käyttö muulloin kuin uuden vuoden aikaan on luvanvaraista. Luvan ilotulitukselle saat paikkakunnan pelastusviranomaisilta.