Parhaat raketit tukun hintaan

TILL NYTT ÅR

Dags
Timmar
Minuter
S

Grytor

Med batteripjäser skapar du en fenomenal fyrverkerishow! En batteripjäs består av flera seriekopplade rör som är ihopbuntade med stubintråd. Pjäsen tänds med en stubintråd och tack vare det kan du skapa ett fantastiskt fyrverkeri med endast en tändning! Batterierna är säkra och imponerande artiklar och har ökat enormt i popularitet under de senaste åren.

Raketer

Raketer är traditionella fyrverkeripjäser. Raketpaketen innehåller flera raketer med olika effekter och himlen fylls med massor av färger och former. Färg, storlek och form varierar hos olika raketer, men våra raketpaket innehåller de allra snyggaste. Förutom raketpaketen omfattar vårt sortiment lösa raketer, av vilka vi har valt ut de häftigaste jätteraketerna till försäljning.

Luftbomber

Hårdaste luftbomberna och mäktigaste smällarna! Luftbomber är högljudda fyrverkerier, som kreverar på himlen i ett mäktigt stjärnmönster. Till vårt sortiment av luftbomber hör thunder och dunderkanonen tykki!

Små produkter

Knallar och smatter så det räcker! Här hittar du småbomberna som smäller mest; granater, kinabomber, snurror, smatterband och romerska ljus.

Fontäner & Sortiment

Fontäner är ståtliga och traditionella fyrverkerier som exploderar i en effektfull, långvarig och sprakande ljusfontän i luften. I vårt sortiment finns de kändaste och populäraste svärmarna samlade: kinabomber, granater, fjärilar, stridsvagnar och andra av de mest populära småfyrverkerierna!

Nya

Här hittar du alla nya produkter!

Tysta produkter

Vill du undvika oväsen? Är dina husdjur rädda för smällar? På denna flik hittar du Rakettitukkus tystaste produkter som inte skrämmer åskådare som är känsliga för höga ljud. Dessa produkter finns även under flera andra produktkategorier!

Säkerhet

Hantera fyrverkeriprodukter på ett säkert sätt! Följ bruksanvisningarna och tänk på att använda skyddsglasögon!