Parhaat raketit tukun hintaan

TILL NYTT ÅR

Dags
Timmar
Minuter
S

Visste du att Rakettitukku även är en raketbutik som är öppen året om!

Oavsett om det gäller nyår, bröllop, födelsedagar eller något annat tillfälle är ett fyrverkeri aldrig en dålig investering! Vad är trevligare än att överraska jubilaren genom att avfyra ett par jätteraketer eller att fira en unik bröllopsdag med ett fantastiskt fyrverkeri? Ett fyrverkeri är festens höjdpunkt som folk kommer ihåg länge! Det ger en oslagbar extra krydda och en lyxig festkänsla!

Det bästa valet för ett festfyrverkeri är till exempel arrangemang med jättebatterier. Det behövs bara några stora pjäser för att få till ett vackert fyrverkeri! Du sparar en rejäl slant om du själv ordnar med avfyrare. Du får en underbar uppvisning för bara drygt 300 euro. Kasta dig in i fyrverkeriernas värld och kontakta oss. Tillsammans kan vi planera en oförglömlig fyrverkerishow till din fest!
Nedan ett par exempel. Fråga gärna mer: info[]rakettitukku.fi.

Se här

Total varaktighet about 3 min,
skott 326 st.

Se här

Total varaktighet about 5 min,
skott 500 st.


Försäljningsställen året runt

Kempele p. 020 785 6680 - info@rakettitukku.fi
Orimattila p. 020 785 6680 - info@rakettitukku.fi
Kotka, Kotkan Autotalo p. 05 2264 100 - mer information: kotkanautotalo.fi/
Viiala, Viialan Halppis p. 03 5433379

Eftersom fyrverkerier inte kan transporteras via Posten eller Matkahuolto så är leveransförsäljning av fyrverkerier inte möjlig.

Obs. Att avfyra raketer vid andra tider än under nyårshelgen kräver tillstånd, som du får av räddningsmyndigheterna på din ort.